Garam Masala Chicken Pot Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1151 calorii. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, garam masala, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și Pui cu Garam Masala.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-o oală de dimensiuni medii la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline. Condimentați puiul cu sare și piper și rumeniți pe ambele părți până devin aurii, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scoateți puiul din tigaie pe o tăietură și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Tigaie
5
În aceeași oală se adaugă usturoiul, șalotele și morcovii și se sotează până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Morcov
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Scoateți legumele într-un castron și rezervați. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Topiți untul în oală, amestecați făina și gătiți timp de 1 minut. Amestecați bulionul de pui și cartofii și gătiți până când cartofii sunt în mare parte fierți, dar încă fermi, aproximativ 8 până la 10 minute. Stocul de pui se va îngroșa până la consistența sosului. Opriți căldura.Tăiați puiul în bucăți și adăugați puiul și legumele înapoi în oală. Se amestecă mazărea, apoi 1 1/2 linguri garam masala și 2 lingurițe de sare. Puneți amestecul în boluri sigure pentru cuptor de 4 (10 uncii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Garam Masala
Cartofi
Pui întreg
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Mazăre
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
Bateti
Cuptor
Grăsime De Porc înapoi
8
Pe o suprafață de lucru plată, pudrați aluatul foietaj cu făină și întindeți-l doar puțin mai subțire decât vine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
9
Tăiați aluatul foietaj în pătrate suficient de mari pentru a atârna peste părțile laterale ale fiecărui bol. Acoperiți bolurile cu foietajul apăsând în jos în jurul părților laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Periați cu o notă de ulei de măsline și presărați cu ceva mai mult garam masala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Ulei De Măsline
11
Tăiați o fantă în partea de sus a patiseriei pentru a permite aburului să scape.
12
Se transferă la cuptor și se coace până când blaturile se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Leth Steinagrund Gruner Veltliner cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.