Galette des Rois

Galette des Rois
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Galette des Rois. Această rețetă servește 16 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 223 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. 238 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți extract de vanillan, fasole de rinichi, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Galette des rois, Vegan Galette des Rois, și Casă Galette des Rois.

Instrucțiuni

1
Așezați pasta de migdale într-un robot de bucătărie sau blender cu aproximativ jumătate din zahăr și procesați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați untul și zahărul rămas folosind și procesați până se omogenizează, apoi amestecați în 1 ou, extract de vanilie, extract de migdale, făină și sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți o foaie de copt sau o linie cu hârtie pergament și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Întindeți o foaie de patiserie cu puf într-un pătrat de 11 inci. Păstrați patiseria la rece, nu frământați și nu vă întindeți. Folosiți o farfurie mare de plăcintă, o tigaie pentru tort sau o tigaie pentru a urmări un cerc de 11 inci pe aluat folosind vârful unui cuțit mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Așezați cercul de patiserie pe foaia de copt pregătită. Repetați cu a doua foaie de patiserie. Refrigerați ambele foi.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Movați umplutura de migdale pe centrul patiseriei care se află pe foaia de copt. Lăsați aproximativ 1 margine de 1/2 inch la margini. Apăsați fasolea sau feve în jos în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Așezați a doua foaie de patiserie deasupra și apăsați marginile pentru a sigila. Bateți oul rămas cu o furculiță și periați ușor pe partea superioară a galetei. Folosiți un cuțit pentru a face un model încrucișat în spălarea ouălor, apoi înțepați câteva fante mici în partea de sus pentru a ventila aburul în timp ce coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit. Nu deschideți cuptorul până la expirarea timpului, deoarece patiseria nu va sufla complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți din cuptor și praful cu zahărul cofetarilor. Reveniți la cuptor și gătiți încă 12 până la 15 minute sau până când partea de sus este un maro auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Transferați într-un suport de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
11
Așezați ușor o coroană de hârtie aurie deasupra tortului. Aceasta va fi folosită pentru a încununa persoana care găsește fasolea sau Feva.
12
Serviți cald sau rece. Asigurați-vă că spuneți tuturor despre fasole au feve.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista