Galette des Rois
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Galette des Rois. Această rețetă servește 16 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 223 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. 238 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți extract de vanillan, fasole de rinichi, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Galette des rois, Vegan Galette des Rois, și Casă Galette des Rois.
Instrucțiuni
Așezați pasta de migdale într-un robot de bucătărie sau blender cu aproximativ jumătate din zahăr și procesați până se amestecă bine.
Adăugați untul și zahărul rămas folosind și procesați până se omogenizează, apoi amestecați în 1 ou, extract de vanilie, extract de migdale, făină și sare. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți o foaie de copt sau o linie cu hârtie pergament și dați deoparte.
Întindeți o foaie de patiserie cu puf într-un pătrat de 11 inci. Păstrați patiseria la rece, nu frământați și nu vă întindeți. Folosiți o farfurie mare de plăcintă, o tigaie pentru tort sau o tigaie pentru a urmări un cerc de 11 inci pe aluat folosind vârful unui cuțit mic.
Așezați cercul de patiserie pe foaia de copt pregătită. Repetați cu a doua foaie de patiserie. Refrigerați ambele foi.
Movați umplutura de migdale pe centrul patiseriei care se află pe foaia de copt. Lăsați aproximativ 1 margine de 1/2 inch la margini. Apăsați fasolea sau feve în jos în umplutură.
Așezați a doua foaie de patiserie deasupra și apăsați marginile pentru a sigila. Bateți oul rămas cu o furculiță și periați ușor pe partea superioară a galetei. Folosiți un cuțit pentru a face un model încrucișat în spălarea ouălor, apoi înțepați câteva fante mici în partea de sus pentru a ventila aburul în timp ce coaceți.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit. Nu deschideți cuptorul până la expirarea timpului, deoarece patiseria nu va sufla complet.
Scoateți din cuptor și praful cu zahărul cofetarilor. Reveniți la cuptor și gătiți încă 12 până la 15 minute sau până când partea de sus este un maro auriu profund.
Transferați într-un suport de sârmă pentru a se răci.
Așezați ușor o coroană de hârtie aurie deasupra tortului. Aceasta va fi folosită pentru a încununa persoana care găsește fasolea sau Feva.
Serviți cald sau rece. Asigurați-vă că spuneți tuturor despre fasole au feve.