Fustă la grătar cu pesmet Herbat și sos Bagna cauda
Fusta la gratar cu pesmet Herbed și sos Bagna cauda ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 821 calorii. Pentru $ 6.17 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de usturoi, oregano, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cuier Friptură Cu Bagna Cauda Pan Sos, Squash de vară la grătar cu Bagna Caudan și capere prăjite, și Ardei cu usturoi-sos de hamsie / Peperoni con Bagna Cauda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Presărați friptura cu sare kosher și piper roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2
Stropiți cu ulei și lăsați să stea 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și adăugați usturoiul zdrobit și un vârf de piper roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se presară cu sare. Aduceți tigaia la foc mediu-mare și aruncați pesmetul. Aruncați pesmetul până când încep să se rumenească și să se prăjească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați pesmetul într-un alt recipient și rezervați. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Preîncălziți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
1
Adăugați uleiul de măsline în tigaie. Aruncați usturoiul, hamsiile și sucul de lămâie și aduceți tigaia la foc mediu amestecând constant. Când hamsiile s-au topit, bateți untul 1 pat la un moment dat până când sunt combinate. Gustați sosul pentru a vă asigura că este delicios. Păstrați cald până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Hamsii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1-1/2 Cani De Biscuiti
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Așezați friptura de fustă pe grătar. După 2 minute rotiți friptura la 90 de grade pentru a crea semne de grătar și grătați încă 1 minut. Întoarceți friptura și grătați încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți de pe grătar și presărați liber cu pesmetul rezervat; lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Serviți friptura stropită cu sosul bagna cauda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime