Fusta Friptură

Fusta Friptură
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de fustă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 321 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,89 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 346 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 27 de minute. Un amestec de ulei de măsline, scallions, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango, Cina in seara asta: Fusta friptură cu sos de friptură de casă, și Friptură fustă cu sos de friptură Ancho-ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți cărbunele, de preferință bucată naturală, până când apare cenușă cenușie. Într-un blender, puneți ulei, sos de soia, scallions, usturoi, suc de lămâie, piper roșu, chimen și zahăr și piure. Într-o pungă mare, cu fermoar, puneți bucăți de friptură de fustă și turnați marinada. Sigilați sacul, îndepărtând cât mai mult aer posibil. Lăsați friptura să se marineze timp de 1 oră la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Scoateți friptura din pungă și uscați-o cu prosoape de hârtie. Folosind un uscător de suflare, suflați cărbune curat de cenușă. Odată curățați de cenușă, așezați fripturile direct pe cărbuni fierbinți timp de 1 minut pe fiecare parte. Când ați terminat de gătit, puneți carnea în grosime dublă de folie de aluminiu, înfășurați și lăsați să stea timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Scoateți carnea din folie, rezervând folie și sucuri. Feliați subțire peste bobul cărnii. Reveniți la punga de folie și aruncați cu suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Se servește cu ardei și ceapă la grătar, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructe roșii strălucitoare, afine confiate, prune Santa Rosa și arome de mentol se amestecă împreună pentru a intoxica nasul, pe măsură ce Harris Vineyard Merlot 2016 se scurge din sticlă. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 27 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista