Fusilli cu sos cremos de praz

Fusilli cu sos cremos de praz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 451 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de sare și piper, brânză parmigiano-reggiano, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fusilli cu sos cremos de Pancetta și mazăre, Fusilli cu praz cremă și spanac, și Pui cu sos cremos de praz.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Adăugați bulionul de pui, sucul de lămâie, coaja de lămâie și pătrunjelul și dați la fiert.
Transferați amestecul într-un blender și piure până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Între timp, adăugați sare în oala cu apă clocotită.
Adăugați pastele și gătiți până când este aproape al dente.
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană din apa de gătit. Întoarceți pastele în oală.
Adăugați sosul de praz și apa de gătit rezervată în paste și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când pastele sunt al dente și acoperite cu un sos gros, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1/2 cană de brânză și se condimentează cu sare și piper.
Serviți imediat, trecând brânză suplimentară la masă.