Fursecuri moi de zahăr cu smântână

Fursecuri moi de zahăr cu smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați fursecurile moi cu zahăr cu smântână. Această rețetă servește 21. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 93 de fani. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Fursecuri De Zahăr Cu Smântână Super Moale, Fursecuri moi de zahăr cu brânză cremă cu glazură perfectă, și Fursecuri moi de zahăr cu brânză cremă cu glazură perfectă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, unt de cremă și zahăr. Bateți în ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și nucșoara; adăugați la amestecul de cremă alternativ cu smântână. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SmântânăSmântână
NucșoarăNucșoară
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Pe o suprafață ușor făinoasă, rulați la 1/4 in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Se taie cu făină 2-1 / 2-in. tăietori de prăjituri. Folosind o spatulă cu făină, așezați formele 1 in. în afară de foile de copt negrase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Foaie De CoptFoaie De Copt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Se presară cu zahăr colorat sau se presară, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorarea ZahăruluiDecorarea Zahărului
StropeșteStropește
6
Se coace la 350 CP timp de 10-12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjiturile cu zahăr. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții21
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista