Fursecuri de sărbători: un aluat, trei prăjituri de sărbători
Rețeta Biscuiți de sărbători: un aluat, trei prăjituri de sărbători poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 37 de minute . Această rețetă servește 24 și costă 38 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 284 de calorii . Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți sare, migdale, zahăr grosier și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Dip mexican cu trei brânzeturi , gem cu trei fructe de pădure și stromboli cu trei carne .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Se amestecă făina, praful de copt, sarea și cuișoarele într-un castron mic. Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până devin palid și pufos, aproximativ 3 minute într-un mixer în picioare (preferabil echipat cu atașament cu paletă) sau 6 minute cu un batător de mână. Bateți oul și vanilia. Reduceți viteza la mică, apoi adăugați amestecul de făină și amestecați până se omogenizează.
Formați aluatul într-un buștean de 12 inchi (2 inchi în diametru) pe o foaie de folie de plastic și rulați în folie de plastic. Răciți aluatul la frigider timp de 1 oră.
Tăiați felii groase de 1/2 inch din buștean cu un cuțit ascuțit și aranjați pe 2 foi de copt mari neunsate, la aproximativ 1 inch una de cealaltă.
Pentru prăjiturile de bază cu zahăr, stropiți generos cu zahăr grosier și coaceți timp de 15 minute sau până când se rumenesc ușor și sunt ușor umflați.
Se răcește pe foi de copt timp de 3 minute, apoi se transferă cu o spatulă metalică pe rafturi pentru a se răci complet.
Faceți aluat de bază conform rețetei de mai sus, dar adăugând pudra de cacao în amestecul de făină și îndoind nucile imediat după ce amestecați aluatul.
Coaceți 15 minute și apoi răciți pe foi timp de 3 minute înainte de a transfera pe rafturi pentru a se răci complet.
Faceți aluat de bază conform rețetei de mai sus, dar adăugând atât coaja de portocală, cât și migdale măcinate când adăugați amestecul de făină.
Când se formează prăjiturile, faceți o ușoară adâncitură în mijloc și umpleți fiecare cu aproximativ 1 linguriță de marmeladă. Acoperiți fiecare cu un praf bun de migdale feliate.
Coaceți timp de 20 de minute și apoi răciți pe foi timp de 3 minute înainte de a transfera pe rafturi pentru a se răci complet.