Tarta cu sparanghel-Ricotta cu branza Comte
Tarta de sparanghel-Ricotta cu brânză Comte necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,91 USD pe porție. O porție conține 378 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sulițe subțiri de sparanghel, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tarta cu sparanghel-Ricotta cu branza Comte, Tarta Cu Sparanghel Ricottan, și Sparanghel-Ricotta Phyllo Tartă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Întindeți produse de patiserie pe suprafața făinoasă până la un dreptunghi de 13x10 inci.
Tăiați banda lată de 1/2 inch din toate cele 4 laturi.
Ungeți benzi pe 1 parte cu o parte din ou bătut, apoi apăsați benzi, cu partea de ou în jos, pe marginile de patiserie pentru a adera, formând margine ridicată.
Perie de frontieră cu ou; rezerva rămas ou bătut.
Transferați pe foaia de copt. Se răcește în timp ce se pregătește umplutura.
Sparanghel la abur doar până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Transferați în vasul cu apă cu gheață pentru a se răci.
Tăiați top 2 până la 3 inci de blaturi de sparanghel; pus deoparte. Curățați grosolan tulpinile de sparanghel rămase în procesor.
Adăugați oul bătut rămas, ricotta, 3 lingurițe de ulei și sare;procesați până se formează piure gros.
Se transferă în castron; se amestecă salam și 1/3 cană de brânză COMT.
Întindeți amestecul uniform peste patiserie.
Se presară cu restul de 1/3 cană de brânză COMT. Aruncați vârfurile de sparanghel cu restul de 1 linguriță de ulei; aranjați vârfurile peste umplutură.
Coaceți tarta până când umplutura este setată, aproximativ 25 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Brânza COMT este o brânză din lapte de vacă în stil Semifirm, Gruyu, în formă de gros. Este disponibil la unele supermarketuri, brânzeturi și magazine de alimente de specialitate.