Tarta cu sparanghel-Ricotta cu branza Comte

Tarta cu sparanghel-Ricotta cu branza Comte
Tarta de sparanghel-Ricotta cu brânză Comte necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,91 USD pe porție. O porție conține 378 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sulițe subțiri de sparanghel, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tarta cu sparanghel-Ricotta cu branza Comte, Tarta Cu Sparanghel Ricottan, și Sparanghel-Ricotta Phyllo Tartă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Întindeți produse de patiserie pe suprafața făinoasă până la un dreptunghi de 13x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
3
Tăiați banda lată de 1/2 inch din toate cele 4 laturi.
4
Ungeți benzi pe 1 parte cu o parte din ou bătut, apoi apăsați benzi, cu partea de ou în jos, pe marginile de patiserie pentru a adera, formând margine ridicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
5
Perie de frontieră cu ou; rezerva rămas ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
6
Transferați pe foaia de copt. Se răcește în timp ce se pregătește umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Sparanghel la abur doar până când este crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
8
Transferați în vasul cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Scurgere.
10
Tăiați top 2 până la 3 inci de blaturi de sparanghel; pus deoparte. Curățați grosolan tulpinile de sparanghel rămase în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
11
Adăugați oul bătut rămas, ricotta, 3 lingurițe de ulei și sare;procesați până se formează piure gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
12
Se transferă în castron; se amestecă salam și 1/3 cană de brânză COMT.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
ComteComte
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
13
Întindeți amestecul uniform peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
14
Se presară cu restul de 1/3 cană de brânză COMT. Aruncați vârfurile de sparanghel cu restul de 1 linguriță de ulei; aranjați vârfurile peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
ComteComte
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
15
Coaceți tarta până când umplutura este setată, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
16
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
Brânza COMT este o brânză din lapte de vacă în stil Semifirm, Gruyu, în formă de gros. Este disponibil la unele supermarketuri, brânzeturi și magazine de alimente de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ComteComte
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista