Fursecuri De Fenicul
Cookie-urile de fenicul sunt o vegetarian rețetă cu 96 de porții. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 45 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul turbinado, semințele de fenicul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fursecuri Cu Ceai De Fenicul, Făină De Porumb-Fursecuri De Fenicul, și Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând până se amestecă după fiecare adăugare.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă în amestecul de unt, bătând doar până se amestecă. Se amestecă semințele de fenicul și vanilia.
Împărțiți aluatul în 2 porții; rulați fiecare porție pe hârtie de ceară într-un jurnal de 12". Congelați 2 ore sau până când este ferm.
Tăiați fiecare buștean în felii groase de aproximativ 1/4", folosind un cuțit ascuțit; așezați felii pe foi de copt negrease.
Presărați prăjiturile cu zahărul dorit.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 11 minute sau până când marginile sunt abia aurii. Se răcește 1 minut pe tigăi; scoateți la rafturile de sârmă pentru a se răci.