Fursecuri cu dungi alb-negru

Fursecuri cu dungi alb-negru
Cookie-urile cu dungi alb-negru sunt un vegetarian desert. O porție conține 73 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, sare, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-uri alb-negru, Cookie-uri alb-negru, și Cookie-uri alb-negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti aluatul de vanilie, lingurați ușor 1 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați 1 1/4 căni de făină și 1/8 linguriță de sare, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Așezați 1/2 cană zahăr, 1/4 cană unt și 1 gălbenuș de ou într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Bateți în 1 1/2 lingurițe de vanilie. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Presărați 2 linguri de apă cu gheață peste suprafața aluatului; bate doar până se umezește. (Aluatul va fi ușor sfărâmicios.) Apăsați aluatul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; acoperiți și răciți 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Pentru a pregăti aluatul de ciocolată, lingurați ușor 3/4 cană de făină în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați 3/4 cană de făină, cacao și 1/8 linguriță de sare, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Așezați 1 cană de zahăr, 1/4 cană de unt și 1 gălbenuș de ou într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Bateți în 1/2 linguriță de vanilie. Adăugați treptat amestecul de cacao în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Presărați 2 linguri de apă cu gheață peste suprafața aluatului; bate doar până se umezește. Apăsați aluatul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; acoperiți și răciți 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Suprapuneți ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați aluatul de vanilie răcit pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
11
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
12
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
13
Suprapuneți ușor 2 foi de folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați aluatul de ciocolată răcit pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
14
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
15
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
16
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
17
Așezați aluatul de vanilie deasupra aluatului de ciocolată, cu folie de plastic în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
18
Îndepărtați folia de plastic din aluatul de vanilie; întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
19
Scoateți folia de plastic din aluatul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
20
Tăiați stiva de aluat în jumătate transversal pentru a forma 2 (8 x 6 inci) dreptunghiuri. Stivați un dreptunghi deasupra celuilalt, alternând aluaturi de vanilie și ciocolată; înfășurați în folie de plastic. Congelați 10 minute sau până când folia fermă și de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
21
Tăiați aluatul transversal în benzi de 6 (6 x 1 1/3 inch). Stivați 2 benzi una peste alta pentru a forma o stivă, alternând vanilie și ciocolată pentru a forma un model cu dungi; înfășurați în folie de plastic, apăsând ușor. Repetați procedura cu 4 benzi rămase pentru a forma 2 stive (vor fi 3 stive în total). Se răcește 30 de minute sau până când este foarte ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
22
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
23
Lucrând cu 1 stivă la un moment dat, desfaceți aluatul. Tăiați cu grijă fiecare stivă în 12 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
24
Așezați felii de aluat la 2 centimetri distanță pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
25
Coaceți la 375 timp de 12 minute. Se răcește pe tigăi 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
26
Scoateți fursecurile din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista