Funduri De Anghinare Sotate

Funduri De Anghinare Sotate
Fundul de anghinare sotat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 255 calorii, 42G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,08 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână funduri de anghinare ambalate în apă, roșii de prune, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Încercați Funduri de anghinare gratinate, Funduri De Anghinare Umplute, și Funduri De Anghinare Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați și aruncați fundurile de anghinare scurse și clătite cu suc de lămâie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o tigaie mare la foc mediu, transpirați ceapa în ulei până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați roșiile și gătiți până se încălzește, aproximativ 1 minut. Se amestecă condimentele italiene și frunzele de busuioc mărunțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Adăugați fundurile de anghinare cu suc de lămâie și presărați sare și piper. Acoperiți tigaia și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Pentru a servi, îndepărtați fundul de anghinare și așezați-l pe placa de servire, astfel încât partea goală să fie în sus. Umpleți cu amestec de roșii-ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista