Funduri De Anghinare Sotate

Fundul de anghinare sotat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 255 calorii, 42G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,08 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână funduri de anghinare ambalate în apă, roșii de prune, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Încercați Funduri de anghinare gratinate, Funduri De Anghinare Umplute, și Funduri De Anghinare Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați și aruncați fundurile de anghinare scurse și clătite cu suc de lămâie. Pune deoparte.
Într-o tigaie mare la foc mediu, transpirați ceapa în ulei până la translucid.
Adăugați roșiile și gătiți până se încălzește, aproximativ 1 minut. Se amestecă condimentele italiene și frunzele de busuioc mărunțite.
Adăugați fundurile de anghinare cu suc de lămâie și presărați sare și piper. Acoperiți tigaia și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 10 minute.
Pentru a servi, îndepărtați fundul de anghinare și așezați-l pe placa de servire, astfel încât partea goală să fie în sus. Umpleți cu amestec de roșii-ceapă.