Nevoie de o desert fără gluten? Fudge de ciocolată albă din California ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 30 de porții cu 182 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de nuci de plantat, caise, cremă knudsen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort cu strat de trufe de ciocolată albă și ciocolată, Ciocolată Albă Fudge, și Ciocolată Albă Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți zahăr, smântână și unt la fierbere completă în cratiță mare grea pe căldură medie, amestecând constant. Se fierbe 7 min. sau până când termometrul cu bomboane înregistrează 112°, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Unt
Bomboane
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă ciocolata până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
3
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă până se omogenizează bine.
4
Se toarnă în tigaie pătrată unsă de 8 sau 9 inci. Se răcește complet.