Fudge Cu Nuci De Mocha
Mocha Nut Fudge ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 36 de porții cu 79 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, granule de cafea, lapte evaporat și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mocha-Nut Fudge Flats, Tort Mocha Fudge Bundt cu glazură Mocha Fudge, și Mocha Fudge.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, combinați zahărul brun, laptele și siropul de porumb. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere si zaharul se dizolva; se fierbe 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă chipsuri de ciocolată, vanilie și granule de cafea cu o lingură de lemn. Continuați să amestecați până când amestecul este neted și gros, aproximativ 5 minute. Se amestecă nucile.
Forma în două 9-in. busteni; înfășurați fiecare în folie de plastic. Se da la frigider 2 ore sau peste noapte. Desfaceți și tăiați în felii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Fudge funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.