Fruitcake Fleac
Fruitcake fleac este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 454 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil pentru Crăciun. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Mergeți la magazin și ridicați procentul de lapte, cireșe, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 35%. Încercați Fruitcake Fleac, Fruitcake Fleac, și Fruitcake Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron, amestecați 1/2 cană de zahăr șiunt până la neted și cremos.
Se amestecă în ou șiextract de vanilie până se combină bine. Într-un al doilea castron,combinați făina, scorțișoara, praful de copt, sarea, ghimbirulși cuișoare.
Adăugați jumătate din ingredientele uscate la unt-ouamestec;se amestecă până se combină.
Adauga iaurt; amestecapână când doar combinate.
Adăugați jumătatea rămasă de uscareingrediente;se amestecă până se combină. Înveliți o jumătate de pâine cu spray de gătit; adăugați aluat; atingeți fundul tigaiei pe o suprafață dură de mai multe ori pentru a îndepărta bulele de aer.
Coaceți până când o scobitoare iese curată,aproximativ 35 de minute. Întoarceți tortul pe un suport de sârmă și lăsați-LSE răcește complet.
Întindeți nucile uniform pe o foaie de copt; prăjiți până se rumenesc, 10 până la 15 minute.
Așezați nucile într-un prosop curat; frecați ușor pentru a îndepărta pielea;toca. Într-o cratiță mică, amestecați amidonul de porumb în laptepână se dizolvă complet. Aduceți amestecul de lapte-amidon de porumb laun fierbere la foc mediu, amestecând ocazional;scoateți din căldură. Într-un castron, combinați restul3 linguri de zahăr, gălbenuș de ou și rom.
Adăugați o treime dinamestec de lapte-amidon de porumb la amestecul de zahăr-rom,amestecând constant; se toarnă în aceeași cratiță; gătitpeste foc mediu-mare, amestecând constant, până lacrema de patiserie se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Se toarnă cremă într-un vas puțin adânc; puneți folie de plastic pe suprafața cremei și lăsați să se răcească complet. Tort de lacrimă în chunks.In fiecare dintre cele patru pahare de servire de 7 uncii, împărțiți și stratificați jumătate din bucăți de tort, jumătate din cremă de rom răcită și jumătate din fructe uscate și nuci; repetați straturile. Refrigerațicel puțin 1 oră și până la 24; scoateți din frigider cu 45 de minute înainte de servire.