Fructe De Mare În Curry Verde

Fructe De Mare În Curry Verde
Fructe de mare în Curry verde este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 547 calorii. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Un amestec de ardei iute serrano, ghimbir, midii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Sănătoase Cu Var Cheie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Curry verde thailandez cu fructe de mare, Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Curry Cu Fructe De Mare (Curry Malu) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pratsch organic Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Revista