Fructe De Mare Lasagna I
Reteta fructe de mare Lasagnan i este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un extraordinar pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 8 porții cu 677 calorii, 53G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.94 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 45 de fani. Un amestec de unt, lapte, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Lasagna Cu Fructe De Mare, Lasagna Cu Fructe De Mare, și Lasagna Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii de lasagna intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu topiți untul sau margarina, amestecați făina și lăsați făina să se rumenească ușor. Se amestecă laptele, amestecând constant până când sosul se îngroașă.
Adăugați parmezanul în sos și amestecați bine.
Într-o tigaie de 9x13 întindeți un strat subțire de sos alb, urmat de un strat de tăiței de lasagna gătite.
Așezați 1/4 din creveți, 1/4 din carnea de crab și 1 cană de brânză mozzarella deasupra tăiței de lasagna. Repetați de trei ori, făcând patru straturi. Topiți stratul final cu sos și brânză mozzarella rămasă.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când blatul este maro.