Fructe cu sos de Caramel
Fructe cu sos de Caramel este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 104 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de rom, topping de înghețată de caramel, piersică și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chifle choux umplute cu fructe cu sos de caramel, Tort de mâncare Orange Angel cu sos de Caramel și compot de fructe tropicale, și Cheesecake Mascarpone cu crustă de caju prăjită și sos de caramel din fructul pasiunii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați fructele pe farfurii individuale de desert sau în feluri de mâncare pentru desert.
Se amestecă toppingul de înghețată și extractul de rom într-o cratiță de 1 litru; se încălzește la foc mediu, amestecând ocazional, până se încălzește.
Stropiți 1 amestec de topping de lingură peste fiecare porție de fructe.