Frittata elvețiană și cârnați
Chard elvețian și cârnați Frittatan este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Această masă de dimineață are 138 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză cheddar, cârnați de curcan, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Frittata Elvețiană, Frittata elvețiană și șuncă, și Frittata Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cu un set de rafturi de 4 in. de la căldură.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mare. Gatiti carnatii, amestecand des, pana se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați ardeiul gras, ciupercile și ceapa și gătiți până când legumele se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă mătgul elvețian, se reduce focul la mediu și se gătește, amestecând ocazional, până se ofilesc, aproximativ 10 minute.
Între timp, bateți ouăle într-un castron mare până când începeți să spumați. Se amestecă brânza și sarea.
Se toarnă amestecul în tigaie cu legume; gătiți pe aragaz până când fundul se fixează, aproximativ 3 minute. Se fierbe până se rumenesc și se rumenesc, 3 minute.