Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați Frittata de sparanghel cu smântână de hrean. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.18 pe portie. O porție conține 235 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită, smântână, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Smântână Cu Hrean, Sos De Hrean Cu Smântână, și Smântână-cartofi piure de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă, sigură pentru cuptor, la foc mediu, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați sparanghelul, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când sparanghelul este crocant-fraged, cu aproximativ 5 până la 6 minute în plus.Între timp, bateți ouăle, laptele, brânza, hreanul, pătrunjelul, sarea și piperul măsurate și nucșoara într-un castron mare până se combină uniform.Opriți focul, turnați amestecul de ouă în tigaie cu amestecul de sparanghel, amestecați cu o spatulă de cauciuc pentru a combina și întindeți sparanghelul într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când frittata este umflată și doar așezată în centru, aproximativ 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți tigaia într-o grătar și lăsați-o să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.Slăbiți marginile frittatei cu o spatulă de cauciuc și glisați-o pe o tăietură. Feliați-l în pene și serviți imediat, trecând smântâna de hrean și arpagicul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)