Frittata cu piersici și cireșe
Frittata cu piersici și cireșe ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 264 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 48 minute. Un amestec de sirop de arțar, frunze de cimbru, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Piersici prăjite, nectarine și cireșe cu Sabayon, Piersici coapte cu cireșe, nuci pecan și Brie, și Piersici La Grătar, Cireșe Fierte Și Înghețată De Fasole De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați piersicile și cireșele dezghețate pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de sucuri. Pune deoparte.
Într-un bol mediu, bateți ouăle, laptele, zahărul, cimbrul și sarea până se omogenizează. Se amestecă fructele.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, sigură pentru cuptor (fără mâner din cauciuc sau plastic) la foc mediu.
Se toarnă amestecul de ouă și, folosind o lingură de lemn, se distribuie cu grijă fructele uniform în tigaie.
Presărați brânza deasupra și gătiți fără a agita timp de 5 până la 6 minute sau până când marginile încep să se fixeze.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când frittata este ușor umflată și amestecul de ouă s-a setat, 25 până la 30 de minute. Se răcește timp de 5 minute. Folosind o spatulă din silicon sau cauciuc, slăbiți marginea frittata și glisați pe un platou.
Tăiați în pene și serviți cu sirop de arțar.