Frisincruce și salată de andive cu varză caldă de Bruxelles și nuci pecan prăjite
Frisincruce și salată de andive cu varză caldă de Bruxelles și nuci pecan prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 305 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de andive belgiene, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Salată caldă de Quinoa cu varză de Bruxelles + nuci pecan + afine, Varză de Bruxelles sotată cu șuncă și nuci pecan prăjite, și Saut varză de Bruxelles mărunțită cu șuncă afumată și nuci pecan prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună oțet, apă, muștar, șalotă, sare și piper într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Ceapă Eșalotă
Oțet
Piper
Apă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Topiți untul într-o tigaie mare de mică adâncime (adâncime de 1 inch) în treimea inferioară a cuptorului, aproximativ 3 minute. Aruncați varza în tigaie cu unt, nuci pecan și sare. Aranjați mugurii, tăiați părțile în jos, în 1 strat și prăjiți în treimea inferioară a cuptorului până când partea inferioară a mugurilor este aurie și nucile sunt parfumate, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Unt
Nuci Pecan
Nuci
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Bateti vinaigreta, apoi transferati varza calda si nucile intr-un castron mare si aruncati cu frisincrume, andive si suficienta vinaigreta pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Varză
Andive
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Serviți imediat.
1
Vinaigreta poate fi făcută cu 2 ore înainte și păstrată la temperatura camerei.Varza de Bruxelles și nucile pot fi prăjite cu 2 ore înainte și păstrate la temperatura camerei. Reîncălziți într-un cuptor de 204° până când este fierbinte, aproximativ 5 minute.