Friptura Super Elvețiană este o fără lactate rețetă cu 10 porții. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 220 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, conserve de roșii, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură Elvețiană Ușoară: O Friptură Cubică Consistentă, Friptură Elvețiană Ușoară: O Friptură Cubică Consistentă, și Friptură Elvețiană Ușoară: O Friptură Cubică Consistentă.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carne de vită, câteva bucăți pe rând și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scoateți friptura din pungă; aplatizați la 3/4-in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Într-o tigaie mare, friptură maro pe ambele părți în ulei la foc mediu-mare. Într-un castron mare, combinați roșiile, supa de roșii, ceapa, maghiranul, cimbru, boia de ardei, cuișoare, dacă doriți, frunza de dafin și sarea rămasă; se toarnă peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Roșii
Grăsime De Porc înapoi
Maghiran
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/4 până la 1-3/4 ore sau până când carnea este fragedă. Aruncați frunza de dafin.
Friptura funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
Ferma noastră MacMurray 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar de la îmbătrânirea butoiului.