Friptură Sufocată De Ciuperci
Friptura sufocată de ciuperci necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 233 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Dacă aveți la îndemână unt, ulei vegetal, friptură de mușchi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură Sufocată, Friptură De Piper Înăbușită, și Friptură Rotundă Sufocată.
Instrucțiuni
Condimentați friptura, dacă doriți, cu sare și piper negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și gătiți friptura, întorcând o dată, până la coacerea dorită.*
Îndepărtați friptura și felia subțire.
În aceeași tigaie gatiti reteta amestec de ciuperci gata, amestecand ocazional, 6 minute sau pana cand se inmoaie.
Se presară cu făină și se continuă gătitul, amestecând ocazional, până când făina și ciupercile încep să se rumenească. Condimentează cu sare suplimentară și piper negru. Se amestecă oțetul și untul și se gătește, amestecând frecvent, 2 minute sau până se topește untul.
Serviți amestecul de ciuperci peste friptură.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlot-ul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Merlot-ul regizorului]()
Merlot-ul regizorului
Merlot-ul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un gust rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu indicii de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe palat cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la gratar si linguine cu pesto.