Friptura prăjită cu sos Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1186 calorii, 86G de proteine, și 88G de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $7.41 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de sare și piper, usturoi, vin marsala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Friptură prăjită cu sos Marsala, Friptură de mușchi cu sos Marsala de ciuperci, și Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mare timp de 2 minute sau până când este foarte fierbinte. Condimentați fripturile cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați fripturile în tigaie fierbinte și reduceți imediat focul la mediu. Gatiti timp de 4 minute. Întoarceți fripturile și gătiți încă 4 până la 6 minute, în funcție de gusturile dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți fripturile din tigaie într-un platou și acoperiți cu folie de aluminiu pentru a vă menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți tigaia de pe foc. Călește rapid usturoiul timp de 1 până la 2 minute în tigaie folosind căldură reziduală. Întoarceți tigaia la foc mediu mic și adăugați Marsala și bulion de pui. Se aduce la fierbere și se reduce timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.