Friptura gătită lent cu sos cremos de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.93 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 calorii, 45g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 10. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, maioneză, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Friptura de muschi de vita cu usturoi cu sos cremos de hrean, Friptură Cu Vârf De Mușchi Cu Crustă De Plante Cu Sos Cremos De Hrean-Arpagic, și Friptură de oală cu aragaz lent cu sos cremos de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru sosul cremos de ierburi: într-un bol mic, combinați maioneza, smântâna, rozmarinul și muștarul și amestecați bine. Acoperiți și răciți până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Pentru friptură: Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aliniați o tigaie cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se toarnă bulionul de vită în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
4
Așezați suportul peste bulion și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1-1/2 Cană Supă De Pui
5
Într-un castron mic, combinați rozmarinul, sarea și piperul. Frecați amestecul uniform peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați friptura și gătiți până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
8
Așezați friptura pe raftul pregătit în tigaia de prăjire. Acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, Scursa
9
Coaceți timp de 45 de minute până la 1 1/2 ore (în funcție de forma fripturii) sau până când un termometru de carne introdus în centrul fripturii citește 125 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Se servește cu sosul cremos de ierburi și se ornează cu rozmarin, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime