Friptură gătită lent cu sos cremos de ierburi

Friptură gătită lent cu sos cremos de ierburi
Friptura gătită lent cu sos cremos de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.93 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 calorii, 45g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 10. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, maioneză, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Friptura de muschi de vita cu usturoi cu sos cremos de hrean, Friptură Cu Vârf De Mușchi Cu Crustă De Plante Cu Sos Cremos De Hrean-Arpagic, și Friptură de oală cu aragaz lent cu sos cremos de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul cremos de ierburi: într-un bol mic, combinați maioneza, smântâna, rozmarinul și muștarul și amestecați bine. Acoperiți și răciți până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Pentru friptură: Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aliniați o tigaie cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se toarnă bulionul de vită în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Așezați suportul peste bulion și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Într-un castron mic, combinați rozmarinul, sarea și piperul. Frecați amestecul uniform peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați friptura și gătiți până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
8
Așezați friptura pe raftul pregătit în tigaia de prăjire. Acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Coaceți timp de 45 de minute până la 1 1/2 ore (în funcție de forma fripturii) sau până când un termometru de carne introdus în centrul fripturii citește 125 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Se servește cu sosul cremos de ierburi și se ornează cu rozmarin, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista