Friptura gătită lent cu sos cremos de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.93 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 calorii, 45g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 10. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, maioneză, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Friptura de muschi de vita cu usturoi cu sos cremos de hrean, Friptură Cu Vârf De Mușchi Cu Crustă De Plante Cu Sos Cremos De Hrean-Arpagic, și Friptură de oală cu aragaz lent cu sos cremos de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru sosul cremos de ierburi: într-un bol mic, combinați maioneza, smântâna, rozmarinul și muștarul și amestecați bine. Acoperiți și răciți până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru friptură: Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aliniați o tigaie cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se toarnă bulionul de vită în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Așezați suportul peste bulion și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Într-un castron mic, combinați rozmarinul, sarea și piperul. Frecați amestecul uniform peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați friptura și gătiți până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
8
Așezați friptura pe raftul pregătit în tigaia de prăjire. Acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Coaceți timp de 45 de minute până la 1 1/2 ore (în funcție de forma fripturii) sau până când un termometru de carne introdus în centrul fripturii citește 125 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se servește cu sosul cremos de ierburi și se ornează cu rozmarin, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată