Friptură flanc cu oțet de vin roșu și verdeață: Low Carb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc cu oțet de vin roșu și verdeață: carbohidrați cu conținut scăzut de carbohidrați. Această rețetă face 2 porții cu 446 calorii, 50g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.52 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet de vin, frunze de oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Friptură flanc cu sos de vin, Friptură De Flanc Marinată Cu Vin Roșu, și Friptură de flanc cu sos de vin cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu. Condimentează ambele părți ale fripturilor cu sare și piper după gust. Când uleiul este fierbinte și strălucitor, adăugați fripturile și gătiți, reglând fiecare o dată, până la mahon ars și bogat, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Transferați fripturile pe o farfurie.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când este aromat, aproximativ 1 minut. Trageți tigaia de pe foc, adăugați oțetul și folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite care se agață de tigaie. Amestecați oregano, untul și orice sucuri din friptură, până când untul se topește.
Adăugați verdele în tigaie, condimentați cu sare și piper și aruncați doar până când încep să se ofilească, aproximativ 30 de secunde. Se taie carnea împotriva bobului în felii subțiri, se împarte între 2 farfurii, se acoperă cu verdele și sucurile de tigaie.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat