Friptură De Vânat Cu Aragaz Lent
Friptura de vânat cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 329 calorii, 55g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $10.44 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de ciuperci, amestec de supă de ceapă, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Rețete similare sunt Aragaz Lent Carne De Vânat Friptură De Mere, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Slow Cooker Carne De Vânat Chili.
Instrucțiuni
Puneți carnea curățată în aragazul lent și acoperiți cu ceapă.
Se presară cu sos de soia, sos Worcestershire, sare de usturoi și piper.
Într-un castron mic combinați amestecul de supă și supa; se amestecă împreună și se toarnă amestecul peste carne de vânat. Gatiti la setare scazuta timp de 6 ore.