Friptură de vită și Nasturel Involtini
Friptură de vită și Nasturel Involtini este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 24 de porții. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 90 de calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, pesto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Sandvișuri de vită prăjită cu salată de năsturel, Friptură De Vită Și Rădăcină De Țelină Cu Salată De Năsturel, și Piept de pui prăjit cu brânză de capră și năsturel.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți uleiul de măsline cu sucul de lămâie.
Adăugați năsturelul, varza și ceapa, condimentați cu sare și piper și aruncați.
Întindeți feliile de friptură de vită pe o suprafață de lucru în perechi, suprapunându-le ușor de-a lungul părților laterale, astfel încât să aveți opt dreptunghiuri de 7 pe 8 inci. Condimentează friptura de vită cu sare și piper. Puneți salata de năsturel pe carne și rotiți-o în cilindri strânși. Tăiați capetele și tăiați rulourile în treimi.
Se presară sare, se pune pesto și se servește.
Faceți înainte: rulourile pot fi refrigerate până la 1 oră.