Friptură de vită înăbușită în vin roșu

Friptură de vită înăbușită în vin roșu
Friptura de vită înăbușită în vin roșu durează aproximativ 3 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 720 calorii, 56G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $5.55 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 662 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți conserve de roșii, prin presă de usturoi, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de oală fiartă cu vin roșu, Carne de vită fiartă în vin roșu, și Carne De Vită Fiartă În Vin Roșu.

Instrucțiuni

1
Sareți friptura și lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți legumele: dacă friptura dvs. este foarte grasă, tăiați o parte din grăsime. Dar este important să păstrați puțină grăsime, deoarece acest lucru va menține friptura umedă în timp ce fierbeți. În multe supermarketuri, fripturile chuck vor fi deja tăiate corespunzător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Sareați bine friptura și puneți-o deoparte la temperatura camerei în timp ce pregătiți toate celelalte legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1
Se toarnă puțină apă într-un cuptor olandez sau într-o altă oală grea, cu capac. Puneți oala la foc mediu și adăugați pancetta tăiată cubulețe. De îndată ce apa începe să fiarbă, reduceți focul la mediu-scăzut și crocant încet pancetta; apa permite ca o parte din grăsimea din carnea de porc să se refacă fără a carboniza pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Când pancetta este crocantă și maro, scoateți-o cu o lingură cu fante și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Rumeniti friptura pe toate partile: Preincalziti cuptorul la 300 buc.F. tapetati friptura de vita uscata cu un prosop de hartie, cresteti focul la mediu si rumeniti toate partile in oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Saut saut legumele tocate: odata ce carnea s-a rumenit se scoate intr-un bol si se adauga ceapa, morcovul si telina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați sare peste legume în timp ce gătesc. Creșteți căldura la mediu-mare și saut pentru 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Se adauga pasta de tomate si se amesteca bine, saut pentru inca 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
7
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați roșii, pancetta, ierburi, vin și friptura. Acoperiți și gătiți: creșteți focul la mare și adăugați roșiile, pancetta, ierburile și vinul roșu. Puneți friptura de vită în oală, acoperiți-o, puneți-o în cuptorul de 300 F și gătiți timp de 3 ore. La jumătatea drumului, folosiți clești pentru a întoarce friptura de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Se strecoară și se reduce sosul: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Scoateți oala din cuptor și transferați carnea de vită într-un castron mare; cort cu folie pentru a se încălzi. Lăsați lichidul să se așeze în oală câteva minute, dacă doriți, îndepărtați o parte din grăsime cu o lingură largă de mică adâncime. Dacă aveți un blender cu imersie, folosiți-l pentru a amesteca conținutul oalei. Dacă nu, folosiți un tel pentru a ajuta la descompunerea legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Se fierbe sosul până se reduce la aproximativ 3 1/2 căni. Strecurați lichidul printr-o strecurătoare mare cu ochiuri fine, apăsând pe solide cu spatulă pentru a extrage cât mai mult lichid posibil; ar trebui să aveți câteva căni de sos strecurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Adăugați orice sucuri acumulate din vasul în care aveți carnea de vită. Fierbeți din nou sosul până se reduce la 1 1/2 căni. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Feliați carnea și serviți cu sosul: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
14
Tăiați carnea în felii groase de aproximativ 1/2 inch și turnați sosul peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
15
Serviți cu un vin roșu îndrăzneț și pâine crustă sau piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista