Friptură De Vită Cu Rozmarin-Usturoi Cu Aragaz Lent

Friptură De Vită Cu Rozmarin-Usturoi Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu rozmarin-usturoi cu aragaz lent. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 12. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Aragaz Lent Rozmarin Usturoi Tocană De Vită, Slow Cooker Cafea Și Usturoi Friptură De Vită, și Friptură de vită cu usturoi și ciuperci cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați uleiul și sosul Worcestershire; periați peste friptura de vită. Frecați friptura uniform cu usturoi, rozmarin, sare și piper. În aragazul lent de 5 până la 6 litri, adăugați ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De VităFriptură De Vită
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Se toarnă 1/4 cană de bulion peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CeapăCeapă
3
Puneți friptura de vită pe ceapă. Puneți la frigider bulionul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
BulionBulion
CeapăCeapă
4
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore.
5
Scoateți carnea de vită din aragaz; acoperiți pentru a se încălzi. Într-un castron mic, amestecați restul de 3/4 cană bulion, sosul de chili și făina; se amestecă în amestecul fierbinte în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Gatiti neacoperit 5-10 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Serviți sosul cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită

Echipamente

DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista