Friptură De Vită Cu Rozmarin-Usturoi Cu Aragaz Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu rozmarin-usturoi cu aragaz lent. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 12. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, făină, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Aragaz Lent Rozmarin Usturoi Tocană De Vită, Slow Cooker Cafea Și Usturoi Friptură De Vită, și Friptură de vită cu usturoi și ciuperci cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați uleiul și sosul Worcestershire; periați peste friptura de vită. Frecați friptura uniform cu usturoi, rozmarin, sare și piper. În aragazul lent de 5 până la 6 litri, adăugați ceapă.
Se toarnă 1/4 cană de bulion peste ceapă.
Puneți friptura de vită pe ceapă. Puneți la frigider bulionul rămas.
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 9 ore.
Scoateți carnea de vită din aragaz; acoperiți pentru a se încălzi. Într-un castron mic, amestecați restul de 3/4 cană bulion, sosul de chili și făina; se amestecă în amestecul fierbinte în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Gatiti neacoperit 5-10 minute sau pana se ingroasa.
Serviți sosul cu carne de vită.