Friptură de vită cu budincă Yorkshire, vinete la grătar și salată de mazăre, mentă și Avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită cu budincă Yorkshire, vinete la grătar și mazăre, mentă și salată de Avocado. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 59G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 735 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $6.86 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr superfin gras, andive belgiene, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Persoana 31 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 91%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de vită cu budincă Yorkshire, vinete la grătar și salată de mazăre, mentă și Avocado, Friptură de coastă de vită cu budincă Yorkshire, și Friptură de vită și budincă Yorkshire.
Instrucțiuni
1
Pentru a face friptura de vită, Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați friptura de vită pe o suprafață de lucru curată și frecați cu uleiul de măsline și rozmarinul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Vită
Ulei De Măsline
Rozmarin
Condimente Uscate Freca
3
Puneți în cuptorul preîncălzit și gătiți timp de 15 minute și apoi reduceți focul la 350 de grade F. gătiți aproximativ 15 minute pe kilogram pentru carne rară, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, acoperit, timp de aproximativ 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Pentru a face budinca Yorkshire, Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se amestecă laptele, ouăle și sarea și se adaugă piper, bătând bine împreună. Îmi folosesc mixerul de sine stătător, dar ar face un mixer electric de mână, rotativ sau cu balon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
7
Lăsați aceste ingrediente să stea 15 minute și apoi amestecați făina. Între timp, adăugați picăturile o tigaie mare rezistentă la căldură și puneți-o la cuptor pentru a se încălzi aproximativ 10 minute. În această tigaie intens fierbinte ar trebui să turnați aluatul și să gătiți timp de 20 de minute, sau până când este bine umflat și auriu. Adu-l, triumfător, la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Cuptor
Tigaie
8
Pentru a face vinetele la grătar, puneți uleiul de usturoi într-un vas superficial și lăsați-l deoparte. Pe o suprafață de lucru curată, tăiați vinetele în felii lungi și subțiri și apoi puneți-le în uleiul de usturoi, întorcându-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Usturoi
Ulei De Gătit
9
Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau aragaz și apoi așezați fiecare felie de vinete pe grătar. Gatiti aproximativ 2-3 minute si apoi intoarceti si gatiti inca 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Soba
Tigaie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Scoateți feliile la grătar într-un platou și stropiți cu mai mult ulei de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Gătit
11
Se ornează cu sare grosieră, piper negru crăpat, suc de lămâie și arpagic tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru Crăpate
Sare Grosieră
Suc De Lămâie
Arpagic
12
Pentru a face salata de mazăre, mentă și avocado, faceți mai întâi pansamentul: puneți uleiul, oțetul și zahărul într-un castron mare și apoi puneți o mână decentă de mentă tocată. Se amestecă bine, astfel încât totul să fie amalgamat. Gatiti mazarea timp de aproximativ 2 minute in apa clocotita sarata, doar pentru a fi gata, dar nu moale. Gustați după 2 minute și continuați să gustați.