Friptură de umeraș la grătar în stil coreean, cu un bar de murături pentru plajă
Friptura de umeraș la grătar în stil coreean, cu un bar de murături pentru plajă, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 756 calorii, 41G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de oțet de orez, oțet de orez nesezonat, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: friptura la gratar cu arome coreene si clatite Picante de cartofi, Friptură De Flanc La Grătar În Stil Coreean, și Michael Symon la gratar stil coreean benzi friptură.
Instrucțiuni
1
Bateți oțeturile, zahărul și sarea într-un castron cu 3 căni de apă până se dizolvă zahărul. Înjumătățiți ridichile franceze. Feliați guli-Rabe, sfeclă, daikon și ridiche neagră în foarte subțiri (1/16-in.) felii-cel mai ușor folosind o mandolină sau un robot de bucătărie cu lamă de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kahrrabi
Ridiche
Ridiche Daikon
Sfeclă
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Mandolină
Bateti
Bol
2
Tăiați pepene verde în 1-in. dice. Puneți fiecare legumă sau fruct în propriul borcan, tamponați-l ușor și acoperiți-l cu saramură. Rece, acoperit, 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Verde
Legume
Saramură
Fructe
1
Bateți soia, zahărul, siropul de porumb, oțetul de orez, usturoiul, ghimbirul, uleiul de susan și piperul într-un castron cu 1/2 cană de apă. Pune carnea de vită într-un 1-gal. pungă resigilabilă, adăugați marinată și răciți peste noapte, întorcându-vă de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Sirop De Porumb
Ulei De Susan
Marinada
Usturoi
Ghimbir
Piper
Zahăr
Apă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Încălziți grătarul la mediu-înalt (450). Grătar de gătit cu ulei cu un teanc de prosoape de hârtie unse. Ridicați friptura din marinadă (aruncați marinada). Friptură la grătar cu capacul în jos, rotind după cum este necesar, până când apar semne de grătar, 7 până la 10 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Friptură
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Fulgi De Legume
3
Transferați într-un platou și lăsați să se odihnească 10 minute.
4
* Ridichile negre au interioare albe înzăpezite și o lovitură picantă. Găsiți-le la piețele fermierilor și la unele magazine alimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche
5
Sfaturi pentru machiaj și ambalare: faceți murături și marinați carnea de vită cu 1 zi înainte. Aduceți murături pe plajă în borcane și carne de vită în pungă, toate păstrate la rece.