Friptură de pui prăjită cu sos de smântână

Friptură de pui prăjită cu sos de smântână
Friptura de pui reteta prajita cu sos de smântână poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acest fel principal are 417 calorii, 33g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână făină, cimbru, friptură rotundă de vită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării din sud. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 54%. Rețete similare includ Friptură Prăjită De Pui Cu Sos De Smântână, Friptură de pui prăjită cu sos de smântână, și Friptură prăjită de pui cu sos de smântână.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
2
Tăiați friptura în patru bucăți de dimensiuni de servire. Pentru a fragezi bucățile de friptură, așezați fiecare bucată între două bucăți de folie de plastic. Folosind partea plată a unui ciocan de carne, bateți ușor carnea până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
3
Îndepărtați și aruncați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Combinați oul și 1 lingură de lapte într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați pesmetul, sarea și piperul într-un alt castron puțin adânc. Înmuiați bucățile de friptură în amestecul de ouă, întorcându-vă pentru a acoperi uniform toate părțile. Apoi înmuiați în amestecul de pesmet, întorcându-vă pentru a acoperi uniform toate părțile. Scuturați ușor orice firimituri de pâine în exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PiperPiper
PâinePâine
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
FripturăFriptură
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
[Sfat de curățare: ștergeți resturile de carne sau de ouă de pe blat cu șervețele dezinfectante Clorox*. Clătiți mâinile după finalizare.]
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
OuăOuă
7
Încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați jumătate din bucățile de friptură în tigaie și gătiți timp de 6 minute sau până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți fripturile din tigaie și așezați-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Repetați cu bucățile de friptură rămase, adăugând mai mult ulei dacă este necesar. Întoarceți toate fripturile în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti, acoperit, timp de 45 pana la 60 de minute sau pana cand fripturile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați fripturile într-un platou de servire și acoperiți pentru a se încălzi. Rezervați 1 1/2 linguri de picături în tigaie; aruncați picăturile rămase sau adăugați ulei suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Căldură picături rezervate în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Bateți în făină. Se amestecă treptat 1 cană de lapte, jumătate și jumătate și cimbru. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste. Gatiti, amestecand continuu, inca 1 minut. Condimentează după gust cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Serviți sosul peste friptura prăjită de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
FripturăFriptură
4
[Sfat de curățare: după ce soba s-a răcit, ștergeți orice stropi sau scurgeri de ulei cu șervețele dezinfectante Clorox*.]
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Friptura prăjită de pui funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Ai putea încerca Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtr Cpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, aranjate într-o formă dramatică asemănătoare unui amfiteatru pentru o expunere și un aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrată. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și tei, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice condimentate indiene și asiatice. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista