Friptură De Porc Umplută Cu Mere

Friptura de porc umplută cu mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 370 calorii, 38g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mere de tartă, amidon de porumb, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Carne De Porc Umplută Cu Mere, Friptură De Porc Umplută Cu Merișor De Mere, și Friptură De Porc Umplută Cu Nuci De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos; deschis astfel încât carnea se află plat. Se acoperă cu folie de plastic; aplatiza la 1/2-in. grosime.
Îndepărtați învelișul; presărați carnea cu sare și piper.
Într-un castron mic, combinați mărul, pesmetul, țelina, ceapa, stafidele, nucile și nucșoara.
Se presară cu 1 lingură de suc de mere; aruncați pentru a acoperi. Lingură peste carne de porc.
Rotiți stilul de jeleu, începând de la o latură lungă; cravată cu șir de bucătărie și capete sigure cu scobitori.
Așezați pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Stropiți cu 1-1 / 2 lingurițe suc de mere.
Coaceți, neacoperit,la 375 de minute pentru 30 de minute.
Ungeți cu sucul de mere rămas.
Coaceți cu 20-25 de minute mai mult sau până când sucurile de carne se limpezesc și un termometru pentru carne citește 160 October.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și scorțișoara. Treceți treptat în sucul de mere până când este neted. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu carne de porc.