Friptură de porc la grătar
Friptura de carne de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 608 calorii, 61G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, bulion de pui, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc La Grătar, Friptură De Porc La Grătar Cu Fructe De Pădure, și Friptură De Porc Cu Afine La Grătar La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați pudra ancho chile cu boia, cimbru, sare, cayenne și usturoi.
Așezați friptura de porc, cu carnea în sus, pe un raft într-o tigaie rezistentă la flacără.
Combinați uleiul și siropul de arțar într-un castron mic și frecați amestecul pe toată friptura. Înveliți generos carnea cu amestecul de condimente și lăsați să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 37
Prăjiți carnea de porc în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 1 oră și 10 minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul fripturii înregistrează 14
Lăsați friptura să stea 15 minute. Tăiați friptura tăind între oase. Aranjați cotletele pe un platou mare.
Se toarnă grăsimea din tigaia de prăjire. Puneți tigaia la foc mare, adăugați bulionul și sucurile de carne din platou și fierbeți, răzuind orice bucăți maro de pe fundul tigaiei, până când se reduce la 1/3 cană.
Adăugați sucurile de carne în sosul de grătar cu vârfuri de Chile.
Serviți friptura cu sosul de grătar pe lateral.