Friptură De Porc Iowa

Friptură De Porc Iowa
Iowa friptură de porc ia în jurul valorii de 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 218 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 1,48 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel, sare, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încearcă Crock Pot Friptură De Pui-Iowa Fata Mănâncă, Crock Pot Friptură De Pui-Iowa Fata Mănâncă, și Steaks Iowa Umplute (Cotlete De Porc) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți în unt timp de 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați într-o tigaie. În aceeași tigaie, sotati ceapa și morcovii până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Așezați în jurul fripturii.
4
Se presara cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Adăugați bulion în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se acopera si se coace la 350 CP timp de 1 ora. Descoperiți; coaceți cu 20-30 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Scoateți friptura și legumele într-un platou de servire; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
8
Turnați picăturile de tigaie într-o ceașcă de măsurare; grăsime degresată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
9
Adăugați apă pentru a măsura 2-2 / 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
10
Într-o cratiță mică, combinați făina și smântâna până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Adăugați picături, pătrunjel și sare. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SareSare
12
Se servește cu friptura.
13
Refrigerați sau congelați carnea de porc rămasă (poate fi congelată până la 3 luni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista