Friptură de porc cu fructe de iarnă și sos de Port

Friptură de porc cu fructe de iarnă și sos de Port
Friptura de porc cu fructe de iarnă și sos de Port este o fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 4,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 613 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Un amestec de friptură de porc, săgeată, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de porc sărată cu sos de vin de Port, Friptură de porc cu sos de afine-Port, și Friptură de porc umplută cu sos de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți caisele, prunele și portul într-o cratiță mică și grea, acoperită, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Prune UscatePrune Uscate
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute.
3
Gatiti ceapa si ceapa in unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați măr și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când mărul este doar fraged, aproximativ 5 minute. Se amestecă amestecul de caise și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CaiseCaise
MărMăr
1
Preîncălziți cuptorul la 500 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Faceți un buzunar în centrul fripturii făcând o tăietură orizontală de 1 1/2 inch lățime în 1 capăt de friptură cu un cuțit lung și subțire, repetând de la capătul opus, astfel încât buzunarul să treacă până la capăt. Apoi faceți o tăietură verticală prin centru (formând o cruce) pentru a lărgi buzunarul. Împingeți aproximativ 1 cană de umplutură în buzunar folosind o lingură de lemn cu mâner lung (poate fi necesar să umpleți din ambele părți dacă friptura este lungă). Rezervați umplutura rămasă pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
CuțitCuțit
3
Condimentați friptura cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper și puneți-o într-o tigaie mare ignifugă. Înfășurați cu slănină, între oasele coastei, înfășurând capetele sub friptură. Friptură de porc 20 minute, apoi se reduce cuptorul la 325 F și friptură până când un termometru instant-citit introdus 2 inci în centrul de friptură (nu atingeți os sau umplutura) registre 155 F, 1 1/4 la 1 1/2 ore total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
UmpluturăUmplutură
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
OsOs
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
Transferați friptura pe o tăietură, rezervând tigaia și lăsați să stea, acoperită slab cu folie, 15 până la 20 de minute. (Temperatura cărnii va crește la aproximativ 160 de grade F; carnea va fi ușor roz.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
1
Degresați grăsimea din picăturile de tigaie și rezervați 1 1/2 linguri de grăsime. Puneți tigaia peste 2 arzătoare și adăugați portul la picături, apoi deglazați tigaia fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut. Strecurați sucurile de tigaie printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
2
Gatiti ceapa in grasime rezervata intr-o cratita medie grea la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă sucurile de tigaie, 1 1/4 căni de apă și umplutura rezervată de fructe și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FructeFructe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Bateți împreună săgeata și restul de 1/4 cană de apă până se omogenizează, apoi amestecați în sos cu orice suc de la tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
BatetiBateti
4
Sosul se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Tăiați friptura în cotlete tăind între coaste, apoi serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CoasteCoaste
1
* Umplutura poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită.* Friptura nefiertă îmbunătățește aroma dacă este umplută, condimentată și învelită cu slănină cu 1 zi înainte și răcită. Aduceți la temperatura camerei înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiIarnă
Revista