Friptură de porc cu aragaz lent și cină cu varză murată

Friptura de porc cu aragaz lent și cina cu varză murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 397 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,1 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de mere, muștar dijon, friptură de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma merele, puteți urma acest fel principal cu Mere Cu Caramel Fierbinte ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Cina De Friptură De Porc De Iarnă Cu Aragaz Lent, Carne de porc și varză murată, și Cotlete de porc cu aragaz lent cu varză murată și mere – un fel de mâncare de Anul Nou Amish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 5 până la 6 litri, amestecați ușor varza murată, merele, semințele de chimen și sucul de mere. Cu lingura, faceți indentarea în centrul amestecului; așezați friptura de porc în centru.
Aranjați jumătățile de cartofi în jurul fripturii pe amestecul de varză murată.
Întindeți 1 lingură de muștar peste friptură.
Capac; gatiti la setare scazuta 7 pana la 8 ore.
În castron mic, amestecați ingredientele sosului.
Scoateți friptura din aragazul lent; așezați pe platoul de servire.
Tăiați friptura în felii. Aranjați cartofii în jurul feliilor. Cu lingura cu fante, scoateți amestecul de varză murată din aragazul lent; așezați în vasul de servire.
Serviți felii de friptură și cartofi cu amestec de varză murată și sos de muștar.