Friptură de porc cu aragaz lent și cină cu varză murată

Friptură de porc cu aragaz lent și cină cu varză murată
Friptura de porc cu aragaz lent și cina cu varză murată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 397 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,1 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de mere, muștar dijon, friptură de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma merele, puteți urma acest fel principal cu Mere Cu Caramel Fierbinte ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Cina De Friptură De Porc De Iarnă Cu Aragaz Lent, Carne de porc și varză murată, și Cotlete de porc cu aragaz lent cu varză murată și mere – un fel de mâncare de Anul Nou Amish pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 5 până la 6 litri, amestecați ușor varza murată, merele, semințele de chimen și sucul de mere. Cu lingura, faceți indentarea în centrul amestecului; așezați friptura de porc în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Friptură De PorcFriptură De Porc
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Aranjați jumătățile de cartofi în jurul fripturii pe amestecul de varză murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Întindeți 1 lingură de muștar peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Capac; gatiti la setare scazuta 7 pana la 8 ore.
5
În castron mic, amestecați ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Scoateți friptura din aragazul lent; așezați pe platoul de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Tăiați friptura în felii. Aranjați cartofii în jurul feliilor. Cu lingura cu fante, scoateți amestecul de varză murată din aragazul lent; așezați în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Serviți felii de friptură și cartofi cu amestec de varză murată și sos de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista