Friptură De Oală Cu Aragaz Lent
Friptura de oală cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,36 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 391 calorii, 37g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Dacă aveți sare și piper măcinat, ceapă, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 56%. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Friptură De Oală Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați interiorul unui aragaz lent cu spray de gătit.
Întindeți feliile de ceapă în fundul aragazului.
Întindeți făina pe o suprafață de lucru.
Presărați friptura de chuck cu sare și piper negru și rotiți friptura în făină pentru a acoperi toate părțile. Folosind marginea unei farfurii mici și rezistente, bateți făina în carne.
Așezați friptura făinată în aragaz deasupra cepei.
Bateți împreună amestecul de sos de vită, amestecul de pansament de fermă și amestecul de pansament Italian într-un castron și amestecați amestecurile cu apă până se omogenizează.
Se toarnă peste friptura de chuck. Distribuiți morcovii în jurul cărnii.
Acoperiți aragazul, setat la scăzut și gătiți până când friptura este fragedă și sosul s-a îngroșat, aproximativ 8 ore.