Friptură De Oală Cu Aragaz Lent

Friptură De Oală Cu Aragaz Lent
Friptura de oală cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,36 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 391 calorii, 37g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Dacă aveți sare și piper măcinat, ceapă, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 56%. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Friptură De Oală Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați interiorul unui aragaz lent cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Întindeți feliile de ceapă în fundul aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CeapăCeapă
3
Întindeți făina pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Presărați friptura de chuck cu sare și piper negru și rotiți friptura în făină pentru a acoperi toate părțile. Folosind marginea unei farfurii mici și rezistente, bateți făina în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CarneCarne
RolaRola
5
Așezați friptura făinată în aragaz deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Bateți împreună amestecul de sos de vită, amestecul de pansament de fermă și amestecul de pansament Italian într-un castron și amestecați amestecurile cu apă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Uscat De Pansament RanchAmestec Uscat De Pansament Ranch
Sos ItalianSos Italian
Sos De VităSos De Vită
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Se toarnă peste friptura de chuck. Distribuiți morcovii în jurul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
MorcovMorcov
CarneCarne
8
Acoperiți aragazul, setat la scăzut și gătiți până când friptura este fragedă și sosul s-a îngroșat, aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista