Friptură De Mușchi La Grătar
Friptura de mușchi la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 283 calorii, 38g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână făină, piper, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Grătar friptură de vită, Friptură Condimentată Pentru Două, și Friptură condimentată pentru două.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina, ketchup-ul, sosul Worcestershire, zahărul brun, oțetul, 1 linguriță de sare și muștarul până se omogenizează; deoparte.
Presărați piper și sare rămasă peste friptură.
Prăjiți la grătar la foc mediu timp de 5-10 minute sau până se rumenesc pe toate părțile.
Transferați la un 13-in greu. x 9-in. tigaie de folie de unică folosință.
Se toarnă sosul rezervat peste friptură. Se acoperă cu morcovii, roșiile și ceapa. Acoperiți tigaia cu folie.
Grătați la foc mediu indirect timp de 3 până la 3-1 / 2 ore sau până când carnea este fragedă.