Friptură de miel cu rozmarin și usturoi
Friptura de miel cu rozmarin și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 307 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de rozmarin, cățel de usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Rozmarin și picior de usturoi de friptură de miel, Friptură de miel cu usturoi și rozmarin, și Picior de friptură de miel cu usturoi și rozmarin.
Instrucțiuni
Așezați mielul, cu partea grasă în sus, într-o tigaie mare.
Se amestecă uleiul, rozmarinul tocat, coaja de lămâie și usturoiul în castron. Frecați peste miel.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. friptură de miel până când termometrul introdus în cea mai groasă parte înregistrează 130 buc.F pentru mediu-rar, ungând ocazional cu sucuri de tigaie, aproximativ 1 oră.
Transferați pe platou. Cort liber cu folie; lăsați să stea 15 minute.
Scoateți grăsimea din picături în tigaie; adăugați 1/4 cană de apă în tigaie.
Se pune pe arzător la foc mediu.
Adăugați orice suc de miel din platou. Aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite pe fundul tigaiei. Se condimentează cu sare. Păstrați cald.
Tăiați mielul în felii subțiri; aranjați pe platou.
Se toarnă sucuri de tigaie peste.
Se ornează cu crenguțe de rozmarin.