Friptură De Halibut Prăjită La Tigaie Cu Sos Verde Deschis
Friptura de Halibut prăjită cu sos verde deschis ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $16.81 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 854 calorii, 86G de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 63 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână vin, fripturi de halibut, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură ușoară(er) au Poivre cu sos de coniac, Halibut prăjit în tigaie cu sos de Cornichon, și Halibut la grătar cu sos verde.
Instrucțiuni
1
Clătiți fripturile de halibut și uscați-le. Se condimentează cu sare și piper, apoi se pudrează cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fripturi De Halibut
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți fripturile de halibut în unt timp de 4 până la 5 minute, până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Halibut
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Reduceți focul la mediu și amestecați vinul în tigaie, răzuind orice bucăți rumenite lipite de fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă sucul de lămâie, apoi se amestecă smântâna. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute sau până când începe să se îngroașe. Condimentează cu pătrunjel, busuioc și capere și amestecă încă un minut.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.