Friptură de flanc marinată cu vin roșu umplută cu Prosciutto, Fontina și busuioc cu reducere Cabernet-șalot

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Friptura de flanc marinată cu vin roșu umplută cu Prosciutto, Fontinan și busuioc cu reducerea Cabernet-șalot ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 745 calorii, 41G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $ 6.56 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, șobolani, brânză fontina și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Flanc Marinată Cu Vin Roșu, Vin roșu marinat flanc friptură #grassfedmoms, și Friptură de flanc rulată cu Prosciutto și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți împreună șalotele, vinul și uleiul de măsline într-un vas mare de copt.
Adăugați friptura și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Grătar de căldură la mare.
Scoateți friptura din marinată și ștergeți cu prosoape de hârtie.
Așezați pe o suprafață plană, tăiați partea în sus și condimentați cu sare și piper. Acoperiți suprafața cu feliile de prosciutto, apoi acoperiți cu brânza și un strat de frunze de busuioc. Începând cu partea orientată spre dvs., rotiți bine friptura în jurul umpluturii. Folosind șirul de bucătărie, legați rola în 4 sau 5 locuri.
Ungeți exteriorul fripturii cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați friptura la foc mare până se rumenesc peste tot, 8 până la 10 minute. Întoarceți friptura de 4 ori pe măsură ce gătește. Îndepărtați carnea de căldura directă și grătați timp de 15 până la 20 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 125 de grade F pentru mediu-rare.
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere. Feliați împotriva bobului în felii groase de 1/2 inci și stropiți cu reducerea Cabernet-șalot.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare pe grătarele grătarului la foc mare.
Adăugați șalotele și gătiți până la moale.
Adăugați vinul și boabele de piper, dați la fiert și gătiți până se îngroașă și se reduce la 1 cană. Se strecoară amestecul într-un bol și se condimentează cu sare, după gust și miere.