Friptură de flanc la grătar și Yuca cu vinetă de Sherry

Friptură de flanc la grătar și Yuca cu vinetă de Sherry
Friptură flanc la gratar si Yuca cu vinaigrette Sherry este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 1176 calorii, 54g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $ 7.78 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, sos de soia, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Salată de friptură flanc la grătar cu vinetă proaspătă de cireșe, friptură de flanc la grătar salată de vară vinetă de tei cilantro, și Salată de friptură Portobello la grătar cu vinetă cu brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada, adăugați sos de soia și oțet în blender, înlocuiți capacul și porniți blenderul. Prin deschiderea furajului adăugați, 1 la un moment dat, usturoiul, cuișoarele măcinate, cimbru, piper negru, muștar și melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați friptura de flanc într-un recipient nereactiv, adăugați marinada și friptura de acoperire. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
În timp ce friptura se marinează, prăjiți usturoiul pentru demi-glace. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Tăiați capătul rădăcinii de la capătul capului de usturoi și folosiți o bucată de folie de aluminiu grea pentru a modela o incintă în jurul usturoiului pentru a include o bază pentru a nu-l răsturna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Se toarnă 1 lingură de ulei de semințe de struguri peste usturoiul de la capătul rădăcinii, astfel încât uleiul să curgă între piei de hârtie și cuișoare, rezervând restul de ulei pentru sotarea șalotelor. Prăjiți 40 de minute până la 1 oră, asigurându-vă că monitorizați, astfel încât usturoiul să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Pentru a face yuca, fierbeți până se înmoaie în suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
ManiocManioc
8
Se scurge bine, se clătește și se lasă deoparte scurt. Faceți un pansament adăugând oțet, sare și cimbru într-un blender și adăugând uleiul de măsline într-un flux subțire lent prin deschiderea de alimentare cu blenderul în funcțiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Amestecați yuca cu suficient pansament pentru a acoperi și refrigera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
10
Încălziți grătarul (sau folosiți tigaia pentru grătar).
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Scoateți friptura din marinată, aruncați marinada și căutați fiecare parte a fripturii. Gatiti-va la nivelul dorit de coacere si transferati-l pe o placa de taiere pentru a lasa odihna timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Pentru a finaliza demi-glace, încălziți lingura rămasă de ulei de struguri într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Adăugați șobolani și sotati până la translucid. Degajează tigaia cu vin și lasă cea mai mare parte să se evapore. Într-un castron mic, amestecati împreună apă și carne de vită de bază și se adaugă la tigaie. Strângeți căței de usturoi prăjiți direct din piele într-un castron mic și zdrobiți-i.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Carne De VităCarne De Vită
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Adăugați usturoiul prăjit în tigaie și amestecați până când este integrat cu restul conținutului tigaiei. Se lasă să se reducă la jumătate. Se condimentează cu sare și piper, după gust, se scoate de pe foc și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Feliați friptura pe părtinire în benzi groase de 1/4 inci și aranjați pe farfurie alături de yuca. Sos de lingură peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
ManiocManioc
16
Garnisiți cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)

Ingrediente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Darioush Signature Merlot cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive– zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista