Friptură De Flanc La Grătar Și Trio De Legume
Friptură de flanc la grătar și trio de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 346 calorii, 24g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 34 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ardei, roșii prune, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură De Flanc Umplută Cu Legume, Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, și Friptură De Flanc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 4 ingrediente până se omogenizează.
Se toarnă peste friptură într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fripturii. Se dă la frigider 1 oră pentru a se marina, întorcându-se ocazional.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți friptura din marinată; aruncați marinada. Friptură la grătar 4 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie (160F).
Scoateți din grătar; lăsați să stea 10 min. sau până la licitație. Între timp, legume la grătar 15 min., întoarcerea și periajul ocazional cu pansament.
Scoateți legumele de pe grătar. Se toacă roșiile și feliile de ceapă; se pune într-un castron mic.
Se adaugă în amestecul de roșii; se amestecă ușor.
Tăiați friptura peste Bob în fâșii subțiri.
Se servește cu amestecul de legume.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlotul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.