Friptură de flanc la grătar cu Pesto de fistic-mentă și sfeclă prăjită
Friptura de flanc la grătar cu Pesto de fistic-mentă și sfeclă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 573 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.79 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, friptură de flanc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură de flanc la grătar cu verdeață de sfeclă Sotată și sfeclă cremoasă de hrean, Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, și Friptură de flanc umplută la grătar cu Pesto, Mozzarella și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați friptura de flanc într-o pungă resigilabilă și adăugați oțet, 1/2 cană de ulei de măsline, 1 cățel de usturoi (zdrobit), ceapă, oregano și o stropire generoasă de sare și piper negru. Sigilați bine punga și strângeți-o pentru a amesteca marinada și acoperiți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Friptură De Flanc
Pachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Tri-tips, Tuns
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ulei De Canola Pentru Prăjire
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
2 Linguri De Whisky Piure Acru
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Se pune la frigider pentru a se marina cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
3
Pentru Pesto: tocați aproximativ fisticul prăjit într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat Grosier
4
Adăugați 1/2 cană de ulei de măsline, suc de lămâie, restul de 2 căței de usturoi, mentă, pătrunjel și ardei roșu. Puls pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper și se pulsează din nou până se amestecă bine, dar rămâne o anumită textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Pachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Câteva Parmiginao-Reggiano Ras
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Ulei De Canola Pentru Prăjire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Se transferă într-un castron și se amestecă brânza. Reglați condimentele dacă este necesar. Rezervați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate
Sos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Pentru sfeclă: puneți grătarul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. puneți sfecla pe o bucată mare de folie și stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper și închide folia în jurul sfeclei pentru a le sigila într-un pachet strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Pachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pentru Petreceri
7
Se pune deasupra unei foi de copt și se transferă la cuptor pentru a se prăji până se înmoaie când este străpuns cu o furculiță, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru Petreceri
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Cojiți pielea și aruncați-o. Tăiați sfecla în pene mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Petreceri
9
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se întinde uniform pe o parte a grătarului de cărbune. Alternativ, setați arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Ștergeți excesul de marinată de pe friptură și gătiți-l pe partea fierbinte a grătarului, rotind ocazional, până când centrul fripturii înregistrează 125 de grade F pe un termometru cu citire instantanee pentru mediu-rar sau 135 de grade F pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
4 Felii Subțiri De Salam
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Crema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
10
Scoateți de pe grătar și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de a tăia subțire împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, Spălate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
11
Serviți carnea cu pesto și sfeclă (fie la temperatura camerei, fie încălzită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
12
Se ornează cu mentă suplimentară, pătrunjel și parmezan ras grosier.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot "Scosso" Blend. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.