Friptură de flanc Curry cu Salsa de fructe tropicale

Friptură de flanc Curry cu Salsa de fructe tropicale
Rețeta friptură de flanc Curry cu Salsan de fructe tropicale este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 190 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.47 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, piper, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de flanc cu Salsa cu ierburi, Friptură de flanc sud-vest cu Salsa, și Friptură de flanc cu piper și Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
2
Combinați friptura și următoarele 6 ingrediente (friptură prin piper) într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigiliu sac, și marinat în frigider 8-12 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
4
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
5
Așezați friptura pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit și gătiți 7 minute pe fiecare parte sau până când friptura este gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
6
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
7
Serviți friptura cu Salsa de fructe tropicale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe TropicaleFructe Tropicale
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista