Friptură de flanc Curry cu Salsa de fructe tropicale
![Friptură de flanc Curry cu Salsa de fructe tropicale](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/204449.webp?v=1708597674)
Rețeta friptură de flanc Curry cu Salsan de fructe tropicale este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 190 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.47 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, piper, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de flanc cu Salsa cu ierburi, Friptură de flanc sud-vest cu Salsa, și Friptură de flanc cu piper și Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură.
Combinați friptura și următoarele 6 ingrediente (friptură prin piper) într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigiliu sac, și marinat în frigider 8-12 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați friptura pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit și gătiți 7 minute pe fiecare parte sau până când friptura este gradul dorit de coacere.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Serviți friptura cu Salsa de fructe tropicale.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.