Friptură de flanc cu cremă elvețiană și nuci de pin

Friptură de flanc cu cremă elvețiană și nuci de pin
Friptura de flanc cu cremă elvețiană și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 381 calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, friptură de flanc, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Cremă Sănătoasă Elvețiană Cu Nuci De Pin, Chard elvețian cu stafide și nuci de pin, și Chard Elvețian Cu Stafide Și Nuci De Pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ciorba, ceapa și 1/2 cană de apă într-un vas mare. Se aduce la foc mic la foc mare, apoi se reduce focul la mediu. Acoperiți și gătiți, amestecând frecvent, până când ciorba este foarte fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Chard ElvețianChard Elvețian
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Între timp, combinați crema de brânză, nucșoara și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se pune la foc mediu și se gătește, amestecând frecvent, până când brânza se topește și amestecul doar bule în jurul marginilor. Cu o lingură pliată, adăugați ciorba gătită în amestecul de brânză (aruncând orice exces de lichid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Se amestecă bine și se condimentează cu 1/4 linguriță de sare și puțin piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
5
Garnisiți cu nucile de pin. Puneți deoparte, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
6
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Presărați fripturile peste tot cu 1/2 linguriță de sare și puțin piper. Când uleiul este fierbinte și strălucitor, adăugați fripturile și gătiți, întorcând o dată, până la mahon ars și bogat, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Transferați fripturile pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
9
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când este aromat, aproximativ 1 minut. Trageți tigaia de pe foc, adăugați oțetul și folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite care se agață de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați untul, oregano și orice sucuri din friptură. Se amestecă până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
11
Feliați carnea împotriva bobului în felii subțiri. Împărțiți friptura uniform între patru farfurii și turnați sucurile de tigaie. Împărțiți chardul elvețian în mod egal între cele patru farfurii și serviți fiecare cu un rulou de cină și 1/2 cană de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Chard ElvețianChard Elvețian
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista