Friptură De Flanc

Friptură De Flanc
Friptura de flanc este un fel principal care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și whole 30 are 183 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 2,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură De Flanc, Friptură De Flanc, și Flank Steak Pitas.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente; periați ambele părți ale fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați într-o pungă mare de plastic resigilabilă; sigilați punga și dați-o la frigider timp de cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Așezați friptura pe o tigaie pentru pui. Se fierbe 3-4 inch. de la căldură timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP). Tăiați subțire peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură de flanc. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 67 de dolari pe sticlă.
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu jantă de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duc la un finisaj persistent condus de acid.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Revista