Friptură de fier plat cu sos Cabernet

Friptură de fier plat cu sos Cabernet
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și דל פחמימות, rețete pentru cutia de rețete, friptura de fier plat cu sos Cabernet ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 554 calorii. Pentru 3,4 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. 155 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, cabernet sauvignon, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 74%. Rețete similare includ Friptură de fier plat cu sos Cabernet, Friptură de fier plat cu sos Cabernet, și Friptură de fier plat cu sos de Tango.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scoateți friptura din frigider cu 20 de minute înainte de a fi gata să o gătiți, astfel încât să poată ajunge la temperatura camerei. Acest lucru îl va ajuta să gătească mai uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Într-o oală mică la foc mare, adăugați bulionul și vinul și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte. Condimentați friptura cu condimentul la grătar și puneți-o în tigaie. Gatiti aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente La GrătarCondimente La Grătar
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți-l din tigaie, acoperiți-l cu folie și lăsați-l să se odihnească 5 minute în timp ce terminați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Reduceți focul sub tigaie la mediu și adăugați șalotele. Gatiti pana incep sa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați amestecul redus de bulion și vin și gătiți până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se amestecă untul și se gătește până când untul se topește și se încorporează în sos. Gustați și reglați condimentul cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
UntUnt
BulionBulion
SosSos
VinVin
8
Feliați friptura împotriva bobului în felii subțiri, aranjați-le pe un platou de servire și serviți cu sosul pe lateral sau turnat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
FripturăFriptură

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptura de fier plat. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Roșu cireș pal cu o nuanță rubinie. Nasul este foarte complex și proaspăt, cu fructe intense, înainte pe cireșe și zmeură se amestecă cu note blânde de migdale prăjite. Vinul are un atac foarte bun, taninuri elegante și suculente. Arome de fructe la mijlocul palatului, în special cireșe, în timp ce finisajul elegant combină plinătatea fructelor proaspete cu rafinamentul terroirului Casablanca.Se împerechează bine cu brânză de capră, talpă în unt de lămâie sau carpaccio de scoici.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista